De samenleving

Veiligheid, diversiteit en werkgelegenheid zijn ontwikkelingen die de overheid vandaag de dag bezig houdt als het gaat om goed beleid. Een weerbare samenleving waarin iedereen zich kan handhaven en waar iedereen een bijdrage aan kan leveren, is een samenleving waarin iedereen zich thuis kan voelen. Als overheid is het een grote uitdaging om continu zicht te hebben op mensen en organisatie die hier aan mee willen en kunnen werken. Maar het is ook nodig om zicht te hebben op mensen en organisaties die de samenleving uit balans kunnen brengen. Toch is de realiteit is soms weerbarstig, er is niet altijd tijd en ruimte om na te denken over dit soort vraagstukken.

De oplossing

Beter zicht op de relevante netwerken en oplossingen die de overheid kunnen helpen bij antwoorden op de bovengenoemde en andere vraagstukken. Social Mapping is er op ingericht om u te helpen met het in kaart brengen van de netwerken en ontwikkelingen waar u zelf geen zicht op heeft, maar waar u misschien wel meer zicht op zou willen en moeten hebben. Er is vandaag de dag zoveel informatie beschikbaar dat het niet altijd makkelijk is om de juiste mensen en de ideeën te vinden die relevant zijn vanuit overheidsperspectief. Daarom hebben wij Social Mapping ontwikkeld, een oplossing voor beleidsmakers die zicht willen hebben op belangrijke netwerken en ontwikkelingen.

Concreet?

Wat Social Mapping concreet voor u kan doen? We kunnen de juiste personen en organisaties voor u vinden met wie u in gesprek kan gaan om ervoor te zorgen dat de samenleving in balans blijft. Onze ervaring is dat onze analyses ervoor zorgen dat mensen die elkaar al hadden moeten kennen, elkaar nu kunnen leren kennen. Dat organisaties die al samen hadden moeten werken, nu de kans daartoe krijgen. Ze komen tot de ontdekking dat zij en hun organisaties aan dezelfde thema’s werken en dat ze door middel van samenwerking elkaar kunnen versterken.

Of die introductie daadwerkelijk plaats vindt, dat is aan u. In ieder geval heeft u, met behulp van Social Mapping, straks zicht op de netwerken en ontwikkelingen die goed beleid mogelijk maken.

Bedrijven

Overheid

Fondsen

Media

Neem contact op

Neem contact met ons op, dan vertellen we u over de mogelijkheden

    Wij vragen uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Lees meer over ons privacy beleid in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.