Nieuwe verhalen

Door teruglopende budgetten is het steeds moeilijker om goede journalistiek te bedrijven. In de media ziet men dit terug doordat vaak dezelfde mensen dezelfde verhalen mogen vertellen. Mediabedrijven en journalistieke organisaties zien een veranderende wereld waarin het steeds lastiger wordt om kwaliteit te leveren aan hun kijkers en lezers. Daar waar vroeger digitalisering geen invloed had, speelt het nu een steeds belangrijkere rol.

Mediabedrijven en journalistieke organisaties dienen in staat te zijn om nieuwe verhalen te brengen waarmee zij zich onderscheiden in en digitaal oerwoud van fake news en commerciële informatie. Maar de realiteit is soms weerbarstig, er is niet altijd tijd en ruimte om na te denken over dit soort vraagstukken.

De oplossing

Beter zicht op nieuwe verhalen die kloppen en op de thema’s van morgen. Social Mapping is er op ingericht om u te helpen met het in kaart brengen van de netwerken en ontwikkelingen waar u zelf geen zicht op heeft, maar waar u misschien wel meer zicht op zou willen en moeten hebben. Er is vandaag de dag zoveel informatie beschikbaar dat het niet altijd makkelijk is om de juiste mensen en de beste ideeën te vinden die goede content kunnen opleveren. Daarom hebben wij Social Mapping ontwikkeld, een oplossing voor organisaties die zicht willen hebben op nieuwe netwerken en innovatie.

Concreet?

Wat Social Mapping concreet voor u kan doen? We kunnen nieuwe interessante personen voor u vinden met wie u in gesprek kan gaan. Onze ervaring is dat onze analyses resultaten opleveren die andere media organisaties en journalistieke organisaties nog niet op de radar hebben. Zelfs journalisten die hun werkveld door en door kennen komen door onze analyses op nieuwe inzichten uit.

Of de stap naar publicatie daadwerkelijk plaats vindt, dat is aan u. In ieder geval heeft u, met behulp van Social Mapping, straks zicht op de mensen en organisaties die een platform verdienen.

Bedrijven

Overheid

Fondsen

Media

Neem contact op

Neem contact met ons op, dan vertellen we u over de mogelijkheden

    Wij vragen uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Lees meer over ons privacy beleid in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.