Verantwoorde uitgaven

Fondsen en goede doelen zijn onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse samenleving. Al eeuwenlang zorgen zij ervoor dat er om wordt gekeken naar de kwetsbaren. Het goede werk dat talloze donateurs, bestuurders en vrijwilligers van deze organisaties doen in binnen- en buitenland wordt niet altijd gezien, maar is wel merkbaar. Net als veel andere organisaties zien fondsen en goede doelen organisaties de wereld ook in een rap tempo veranderen.

Het is niet altijd makkelijk om een goede inschatting te maken van mensen en organisaties die bij hen aankloppen voor financiële steun. De behoefte aan ‘het goede’ is groot en veel fondsen en goede doelen worden soms meer benaderd dan werkbaar is, en ook ontwikkelingen als digitalisering vragen van hen, dat ze mee gaan met hun tijd. Maar de realiteit is soms weerbarstig, er is niet altijd tijd en ruimte om na te denken over dit soort vraagstukken.

De oplossing

Beter zicht op de relevante netwerken en oplossingen die aansluiten bij de doelstellingen van uw fonds of goede doel. Social Mapping is er op ingericht om u te helpen met het in kaart brengen van de netwerken en ontwikkelingen waar u zelf geen zicht op heeft, maar waar u misschien wel meer zicht op zou willen en moeten hebben. Al is het maar omdat we wellicht meer nieuwe en goede ideeën zijn dan u in eerste instantie zou denken. Er is vandaag de dag zoveel informatie beschikbaar dat het niet altijd makkelijk is om de juiste mensen en de beste ideeën te vinden die aansluiten op uw doelstellingen. Daarom hebben wij Social Mapping ontwikkeld, een oplossing voor fondsen en goede doelen die zicht willen hebben het voor hen relevante werkveld.

Concreet?

Wat Social Mapping concreet voor u kan doen? We kunnen de juiste personen en organisaties voor u vinden. Onze ervaring is dat onze analyses ervoor zorgen dat mensen die elkaar al hadden moeten kennen, elkaar nu kunnen leren kennen. Dat organisaties die al samen hadden moeten werken, nu de kans daartoe krijgen. Ze komen tot de ontdekking dat zij en hun organisaties aan dezelfde thema’s werken en dat ze door middel van samenwerking elkaar kunnen versterken.

Of die introductie daadwerkelijk plaats vindt, dat is aan u. In ieder geval heeft u, met behulp van Social Mapping, straks zicht op de mensen en organisaties die echt uw steun verdienen.

Bedrijven

Overheid

Fondsen

Media

Neem contact op

Neem contact met ons op, dan vertellen we u over de mogelijkheden

    Wij vragen uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Lees meer over ons privacy beleid in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.