Verandering

Globalisering, digitalisering en duurzaamheid zijn ontwikkelingen die bedrijven vandaag de dag aanzetten tot het nadenken over hun strategie. Daar waar vroeger een lokale afzetmarkt, een goed verkoopkanaal en een doordacht productieproces voldoende waren, vraagt de huidige economie steeds meer. Een bedrijf dient zicht te hebben op internationale concurrentie, verstand te hebben van online mogelijkheden en voor de gevolgen de bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu. Maar de realiteit is soms weerbarstig, er is niet altijd tijd en ruimte om na te denken over dit soort vraagstukken.

De oplossing

Beter zicht op de relevante netwerken en oplossingen die uw bedrijf kunnen helpen bij antwoorden op de bovengenoemde en andere vraagstukken. Social Mapping is er op ingericht om u te helpen met het in kaart brengen van de netwerken en ontwikkelingen waar u zelf geen zicht op heeft, maar waar u misschien wel meer zicht op zou willen en moeten hebben. Er is vandaag de dag zoveel informatie beschikbaar dat het niet altijd makkelijk is om de juiste mensen en de beste ideeën te vinden die relevant zijn voor u en uw bedrijf. Daarom hebben wij Social Mapping ontwikkeld, een oplossing voor professionals en bedrijven die zicht willen hebben op belangrijke netwerken en innovatie.

Concreet

Wat Social Mapping concreet voor u kan doen? We kunnen de juiste personen en organisaties voor u vinden met wie u in gesprek kan gaan over de uitdagingen van deze tijd. Onze ervaring is dat onze analyses ervoor zorgen dat mensen die elkaar al hadden moeten kennen, elkaar nu kunnen leren kennen. Dat organisaties die al samen hadden moeten werken, nu de kans daartoe krijgen. Ze komen tot de ontdekking dat zij en hun organisaties aan dezelfde thema’s werken en dat ze door middel van samenwerking elkaar kunnen versterken.

Of die introductie daadwerkelijk plaats vindt, dat is aan u. In ieder geval heeft u, met behulp van Social Mapping, straks zicht op de netwerken en innovatie en dat geeft u en uw bedrijf een voorsprong.

Bedrijven

Overheid

Fondsen

Media

Neem contact op

Neem contact met ons op, dan vertellen we u over de mogelijkheden

    Wij vragen uw toestemming voor het opslaan van uw gegevens met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) of General Data Protection Regulation (GDPR). Lees meer over ons privacy beleid in onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.